Onsdags!

2013-05-31 Kl: 19:44:53
Allmänt| Kommentera (0)

15 days

2013-05-30 Kl: 16:55:54
Allmänt| Kommentera (0)
 
Nu är det 15 dagar kvar till sommarlov!! sköönt! dom senaste dagarna har de varit såå sjukt fint väder!
Hjärtat fylde ju 18år i tisdags så då for vi till föllinge och åt lite tårta och hämtade hans bil, sjukt skönt å ha bil i stan om man behöver åka lite längre!
 
 
Sen igår så så va jag ut med några i klassen och hade super kul, kommer bilder senare men orkar inte redigera och sortera nu, haha är inte så pigg idag! 
skönt iaf att de va en slappdag på skolan idag, första lektionen skulle vi fota fotbollsmatshen mellan idrotts 3orna och lärarna, blev inte så mkt kort men men!
 

ord

2013-05-27 Kl: 16:55:32
Allmänt| Kommentera (0)
blev ingen skola för mig idag! huvuet ville inte sammarbeta med resten av mig. satt ute första gången igår och stekte i solen, benen fick ite färg men brände mig lite smått på bröstet och axlarna, jag kanske fick lite lätt solsting? eller blev lite uttorkad och de är därför huvet håller på å gå sönder? men men, måste iaf på skolan imorn! buuhuu! vill inte! har en uppgift som ska va klar som jag helt hade glömt fram tills just nu.
Måste bli klar med mitt retoriska tal (som jag knappt börjat med) som ska va klart på onsdag, och jag vet inte om jag kommer hinna få något gjort imorn för då jag jag och Victor fara till föllinge för lite födelsedags firande! hihi lillbubben blir ju hela 18 år imorn! körkortet får han också imorn så ska på skönt med en privat chafför! hehe!
Nee nu må jag fan göra någon nytta!!
 

Morsdag! ♥

2013-05-26 Kl: 18:39:34
Allmänt| Kommentera (0)

dagen innan idag

2013-05-25 Kl: 13:14:32
Allmänt| Kommentera (0)

Hej hopp!

2013-05-23 Kl: 21:57:33
Allmänt| Kommentera (0)
Tror ni börjar bli trött på att jag utsäktar mig hela tiden för att jag inte blogger men orken räcker helt enkelt inte till nu!
Har så sjukt mkt med skolan och kämpar för å få klart allt nu dom sista veckorna!
Jag ska pröva fixa till fler bilder från dopet också, men som sagt tiden och orken räcker inte riktigt till just nu!

Bjuder på lite bildder på mig och Victor jag tog för någon vecka sen!

Massa

2013-05-19 Kl: 22:19:09
Allmänt| Kommentera (1)
Nu har be blivit ett litet blogg uppehåll ihelgen! men jag har haft fullt upp mad dop, kusiner, fastrar och filmuppdrag!
Tänkte dra lite snabbt vad jag har gjort "sen sisst".
I fredags va jag, Ida, Malin och 3 stycken från parallel klassen och filmade på stortorget där det va EU-mässa ? fi fick i uppdrag av skolan och fixa en liten film om eventet som fullt ska visas utomlans för nå gubbar? haha vet knappt själv vad de va! 
Men fi fick vara upp så taket på storsjöteatern! litte coolt! inte många som kan säga att dom varit där! hehe
Sjukt varmt va de iaf å springa runt på stortorget, just i fredags va Malmö och Östersund varmast i svergie! de tvivlar jag inte på!
Dock va jag tvungen att lämna gänget lite tidigare för jag va tvungen att ta mig hem!
 
Älska tröjjorna! hahahahah

 
På lördan va de dop så några kusiner och fastrar hade kommit upp! såå kul å äntligen få spendera lite kvalitetstid med Bella igen! 
Ja men iaf dopet var jätte fint och jag fick agera dpo-fotograf! men har inte vågat ta tag i redigeringen och rensningen än! haha!
Tycker bara de va lite surt att det har varit så stekit väder när jag inte har kunnat vare ute i solen! men men! få hoppas fin vädret håller i sig!
Sen har de inte hänt så mkt mer! bara massa kusin-mys!
 

Nu är det på riktigt!

2013-05-15 Kl: 22:50:24
Allmänt| Kommentera (0)
Känns verkligen att den riktiga sommaren bara är alldeles runt hörnet nu!
 

5 timmar +

2013-05-14 Kl: 19:26:23
Allmänt| Kommentera (0)
Åhh helt slut!! 9½ timmes skoldag! Vi fick igentligen sluta runt 1 men jag Ida & Malin stannade kvar och försökte bli klar med de sista inför filmredovisningen imorn! och vi blev kvar i hela 5 timmar extra! haha! men va faktiskt roligare än de låter! spran runt och fulade oss i korridorerna när alla hade åkte hem bara för vi kunde! haha!
Blev en jeansjacka rikare idag också! grett! har letat jätte länge efter en längre model som inte ser ut som ett tält så lyckan va ju optimal när jag såg denna goding inne på Gina! dock är jag lite osäker på hålen ("slitningarna") tycker de va välding överdrivna! men men! de kan jag leva med och nu har jag min långa jeansjacka! jippie! 

Spring time

2013-05-13 Kl: 21:18:30
Allmänt| Kommentera (0)
Jahapp, inte bloggat på 2 dar igen, men är så sjukt mky med skolan nu, siste rycket nu sen blire sommar lov! åååh lycka!!
Tänkte uppdatera lite snabbt om jag har har haft för mig, i helgen har jag bara varre hemma på gårn, pappa följde ju lillasysters klass till Göteborg på klassresa och mamma har jobbat så är bara jag och lille bror Mix som har vare hemma, men stora syster Linda och hennes lilla familj kom och hälsade på så Moster Ija fick mysa med underbara Vilja! (kommer troligtvis upp bilder sen) och på tal om Vilja så ska lillskiten döpas nu tillhelgen + att Farfar fyller 70 så de ska bli kalas + dop! har fått i uppdrag att fota hela kalaset/dopet!
Idag har jag och Victor (+Ida & Malin) varit och kollat på en lägenhet i Lugnvik! hittade inge större fel, bara måla om lite så blire nog super! så nu äre bara att hålla tumarna!
hmm.. tror inte jag har så mkt mer å skriva!  
 

Sämst å blogga.. vet...

2013-05-10 Kl: 11:09:07
Allmänt| Kommentera (0)
Blöö så dålig jag är på å komma ihåg bloggen! men har så mkt med skolan just nu så bara jag får sommarlov (om 4veckor!!!) så blir de nog bättre!
Just nu sitter jag och broder nere i köket och gör så lite som möjligt! det är piss grått äckligt väder ute har regnat och varit grått i 2 dar nu! och hur tror ni våran nedervåning ser ut när vi har 2 hundar som springer ut och in som dom vill! man ser knappt golvet längre för allt grus!
har färgat håret också, missnöjd men men! har inge kul å skriva blöööhblöhh!!


blablabla

2013-05-08 Kl: 10:23:33
Allmänt| Kommentera (0)
nu sitter jag hemma i lägenheten och föröker på ihop en rapport vi jobbar med i historian... går väl inte grymmt precis! ska bli så skönt å få ha långhelg nu! bara en lektion nu på eftermiddan och sen blire till å rocka den jämtlänska glesbygden i hela 4 dagan! grett!
Är sjukt avundsjuk på lilla syster just nu som sitter på tåget på väg till göteborg på klassresa... sjukt att de va 2 årsen min klass gjorde samma sak! men men! hoppas dom får minnst lika kul som vi hade!
Nee nu ska jag pröva få årdning på håret och dricka en power king!
 
Super kul å dra katten i örat!
 

back to reality

2013-05-06 Kl: 20:12:22
Allmänt| Kommentera (0)
Vet att jag är sämst på å blogga just nu men har inte så mkt kul å skriva när man har sutte fast i soffan i drygt 5 dar! inte kul! men nu är det mkt bättre så ska släpa mig på skolan imorn! skönt å komma tillbaka till verkligheten!
Har tydligen vare super varmt här i östersund idag... kanns ju kul att ha vara fast inne hela dan...


Ge mig något att göra!

2013-05-06 Kl: 19:54:03
Allmänt| Kommentera (0)
http://ask.fm/IjaCayenne http://ask.fm/IjaCayenne http://ask.fm/IjaCayenne

http://ask.fm/IjaCayenne http://ask.fm/IjaCayenne http://ask.fm/IjaCayenne

7 månader och ryggvärk!

2013-05-02 Kl: 21:23:18
Allmänt| Kommentera (0)
Lite snabbt om min situation! min rygg håller på å gå av, började igår kväll och jag fattar inte äns vad jag kan ha gjort! kunde inte äns duscha imorse så Victor fick hjälpa mig, så de blev ingen skola för mig, gick och la mig igen sov tills mitt på dan någongång, kände mig lite bättre men fortfarande ont! Sen va jag tvungen att åka in till stan för Victor skulle bju mig på mat och bio! (bästa♥) åt på Via Grande gott gott! sen gick vi och fulade oss i affärer ett tag sen såg vi på "Warm Bodies" haha riktigt grymm film! haha perfekt blandning av thriller, komedi och romantik! tror jag skrattade högst av alla i salongen, tror Victor skämdes lite, hehe!
Nu är vi hemma igen och ska väl pröva sova snart, får se hur ryggen mår imorn, bara de inte blir värre så klarar jag nog av skolan imorn!

 

Valborg 2013

2013-05-01 Kl: 20:11:00
Allmänt| Kommentera (0)