Forget the past

2013-01-31 Kl: 18:05:38
Allmänt| Kommentera (0)
blöööh har inge å skriva! har inte gjort ett skit idag!
For te skolan, hade ingen lärare första lektionen så råka somna, gick på lunch, de smakade bläää! sista lektionen, kollade medans Ida och Malin spelade nå spel och sen sista kvarten spelade in en ljud fil som va skulle skicka in!
Sen slutade vi, gick ovh handlade lite mat med Adam och Nathalie, sen hem, lite kaos, massa ont i huvet! sen har jag inte gjort nå mer.. har lust å bara gå och lägga mig under täcket och dö en stund!
Men imorn då jävlar ska de bli en bra dag!


fryysser!

2013-01-30 Kl: 16:39:40
Allmänt| Kommentera (0)
usch och fy! friskluft och kyla är verkligen inte bra för hälsan!
Hade ju filmlektion idag så har varit ute typ hela sista lektionen, skulle ha varit super duper roligt om inte mina fötter hade frusit ihjäl! huvva!
Nee men kul va de! flickorna tog lite bilder med iphonarna så kanske snor dom och lägger ut sen!

bilden lånad från Nathalies insta - nathalieedholm

No time to think of consequences.

2013-01-29 Kl: 14:33:50
Allmänt| Kommentera (0)
Nu sitter jag och sörplar på en power king och funderar vad man ska göra resten av dan! vi har ju kort-dag på tisdagar sen dom gjorde om shemat... både skönt å drygt när de int finns nå å göra...
kändes faktiskt helt onödigt att tvinga sig på skolan och sitta där och bli plågad i 3 timmar, vi gjorde ju inge annat än att se en film och sen fick vi inte så mkt mer gjort! ooooväärt!


Black & White

2013-01-28 Kl: 21:38:14
Allmänt| Kommentera (0)
Nu sitter jag och Vice i soffan och kolla på Top model Sverige! mysmys!
Blev hemma idag, verkar inte som om magen vill bli nå bättre... + lite mensverk på de! mmm gött! nee skjut mig!
Nee men imorn måste jag på skolan! har blive för mkt frånvaro nu på slute! inte bra!
Har inge kul bilder å lägga ut så jag gick igen om lite gammla mappar och hittade lite bilder jag inte har visat förut!
Haha har fastnat lite i de svart vita just nu!


 

I'll keep a watch while you're sleeping

2013-01-27 Kl: 22:18:03
Allmänt| Kommentera (0)
Nu sitter jag hemma i lägenheten i skit stan igen... blääää! 
Igår kom älsklingen hem till mig så då hade jag ju inte tid å blogga! hehe! nee men glömde bara av de! 
Tog inge bilder heller som jag sa att jag skulle göra... orken räckte inte till!
Blev en liten mini skoter tur i morse också, åkte en sväng upp te lilltjänna, sen har vi bara mys i sängen framför Hesoes!
Vi va på bio nu ikväll också, såg "Mammas Pojkar" dock va den inte alls så bra som jag hade trott att den skulle va!

bilder från i morse

Colored hair

2013-01-25 Kl: 23:20:41
Allmänt| Kommentera (0)
Nu är färgningen avklarad för den här gången! blev inte super nöjd med resultatet men jag orkar inte exprimentera nå mer och mitt hår behöver nog ändå vila ett tag nu!
Har inte någon riktigt bra bild på de men hade tänkt pröva fota lite imorn, börjar ändå känna mig sugen på en ny header! så de är väl de jag hade tänk göra imorn, och om jag har riktigt tur så kommer älskling hit imorn också! 
 
som sagt, hade ingen bra bild.

Everyting changes

2013-01-24 Kl: 21:13:44
Allmänt| Kommentera (0)
Nu sitter jag i soffan men ny blonderat hår... hahah! fy fan hur de ser ut! hade tänkt bli av med de röda och skaffa mig en lite ljusare brun/blond färg så jag ska ta och färga de imorn nu när jag ändå har sovmorgon!
Fy fan vad jag hatar nya shemat! har ju varit ledig på fredagarna hela 2an men nu har dom ändrat om så jag har en lektion på fredag efter midda... så då tar jag mig inte ens ända hem på fredagarna! fyy fan!
Har varit en genska okej dag trotts att jag försov mig typ en timma och första lektionen hade vi redovisning men jag hade inget att redovisa...
Sen gick jag och favvo brudsen på biblioteket för å pröva få klart en uppgift, men de gick ju som de gick! haha!

haha Ida!
 

Hemlös för en dag!

2013-01-23 Kl: 22:23:38
Allmänt| Kommentera (0)
DryyygDag.se! fyy fan säger jag bara!
Börjar dagen med att vakna kl 5 pga en svin hemsk mardröm + huvudvärk + illamående! trodde aldrig jag skulle kunna somna om men jag lyckades!
Sen klev jag upp med Victor typ kl 7 och stressade trotts att jag hade jätte mkt tid, va helt slut i huvet!
Sen skynda till biblioteket för att pröva få till något vettigt med en uppgift som jag fattar Naaada av och leta efter massa skit böcker som inte fanns någonstan och sen lite stress på de för de va näst sista lektionen som vi hade på oss med uppgiften som vi inte ens hade börjat på...
Sen springa runt på stan för å pröva hitta på mat!
Sen sen till sista lektionen, sen va de bara att ut i kylan och filma i nästan 3 timmar.
Frusen, trött, helt död och nästan hemma när jag upptäcker att jag inte har min lägenhet nyckel!
Panik!!!!!!!!!!!! ringer mamma och nö grinar sen medans mamma ringde runt och försökte fixa någon som kunde komma och låsa upp åt mig, så satt jag i trappuppgången i ca 2 timmar och typ bara grina! Sen tog jag mig samman och åkte hem till älskligen ist!
Tillslut fick mamma tag på min hyresvärd och fick veta att den finns en sista nyckel uppe i Valsjöbyn så de va bara för min stackars lilla älskade mamma och åka in till stan med den! älskade älskade Mamma!♥
Så idag har jag fått veta hur det känns att vara hemlös i ca 7 timmar!!

 

We were halfway there when the rain came down

2013-01-22 Kl: 19:11:15
Allmänt| Kommentera (0)
Tog mig på skolan idag iaf! wihoo! nee men va en ganska meningslös dag, kollade på en film, hade mentorstid och sen fick vi sluta!
Gick ett tag på stan med Nathalie men de blev så segt så vi for hem tomhänta.. men sen! dadadam!! så kom Mamma och Gry in till stan för vi skulle kolla på en lägenhet till mig och Victor.. wiiiihhhh!
Så då gick jag med dom och Victor ett tag på stan för och vänta på att visningen skulle börja! och jag blev några grejer rikare och Mamma en X antal hundralappar fattigare! Löööövee myyyy mooooom!
Har ju nämligen fått för mig att jag ska börja träna... höhöh, får se hur de går! nee men ska träna med Ida och Nathalie så vi ska peppa varandra! köpte också ett par träningsskor som jag såklart glömde fota...
 
Sport Bh | Tränings Tights | Silicol (för min mage) | A-creme ♥ | Protein Shampoo
Ett par trosor som Victor tyckte jag skulle köpa, hihi!

Har blive så sjukt dålig!

2013-01-21 Kl: 10:06:14
Allmänt| Kommentera (0)
Har blivit så sjukt dålig på å blogga! men har helt enkelt inte nå å skriva :( de känns som om mitt liv har stannat upp lite just nu! men jag ska ta och göra allt i min makt för att komma ur den här svackan... allt känns bara så segt just nu.!
Skrev ju förra veckan att jag hade så sjukt ont i magen så i fredags va jag och kollade upp de, visade sig att jag hade magkatarr... har fått medicin men har inte märkt någon skilland än... så jag blev hemma från skolan idag!
 

Älskade systerdotter!

2013-01-19 Kl: 17:51:29
Allmänt| Kommentera (0)

Jag vill så mkt som jag helst inte skulle vilja att jag ville.

2013-01-17 Kl: 11:42:15
Allmänt| Kommentera (0)
Usch och fy hur jag mådde igår, jag och min mage har inte direkt varit polare på flera månader nu, blit alldrig hungrig, får bara ont i magen och så fort jag äter något så mår jag illa men igår bröt helvetet ut! usch! åkte hem från skolan runt lunch och de va inte förns frammåt kvällen som jag kunde börja sitta upp! trodde typ jag skulle do! flickor tänk er den värsta mensvärken gånger 10..! men idag mår jag bättre i magen iaf! mennu är de huvet som krånglar ist... 
Försov mig imorse också, men de va nog lika bra för just när jag skulle gå te bussen fick vi veta att vi inte hade någon lektion på förmiddan (och vi vet fortfarande inte om vi har någon lektion på efmiddan heller).
Tycker synd om dom som redan hade tagit sig på skolan!
 
 

Blögga blögga...

2013-01-15 Kl: 23:05:59
Allmänt| Kommentera (0)
Ojojoj! så dålig jag har bloggat nu! skämms på mig! 
Lite snabbt om den här veckan så här långt:
Söndag: kom till stan igen och upptäckte att jag hade glömt kameran hemma... suuug!
Måndag: Vaknade och mitt huve och jag ville inte sammarbeta så jag blev hemma från skolan och bara satt och degade framför datan hela dan.
Idag/Tisdag: Åkte på skolan första hela skoldagen för i år! wiihoo! gick väl bra förutom att jag förstod hur mkt jag ligger efter... sen hem, de blev ombytta roller på Victor lagade mat och jag diskade skulle diska, brukar vara tvärt om, sen har vi ätit glass och mysi fram för en film!
Nee nu ska jag ta och borsta gaddarna och krypa upp i sängen till hjärtat!
 
BILDBRIST!
 

Mobilbloggar

2013-01-13 Kl: 00:55:34
| Kommentera (0)
nu ligger jag i sängen och tänkte just sova, men då kom jag på att jag inte har gjort ett enda inlägg sen i... onsdags? har helt enkelt inte orkat eller haft nå å skriva om, har mest bara focusserat på att bli frisk, vilket jag nästan har lyckats med! wiiho! skola på måndag då! hehe... nee men kände att jag bara var tvungen att skriva ett tråkigt fult inlägg utan bilder från mobilen! nu ska jag sussa, nattinatti!

L E S S

2013-01-09 Kl: 17:31:36
Allmänt| Kommentera (0)
Tog mig på skolan idag, iaf i en fryg kvart typ! sen blev jag hemskickad, va nog lika bra, va nog inte så frisk som jag trodde, huvva! vill va frisk nu!
Så idag har jag vaknat, släpat mig te skolan, släpat mig tillbaka till lägenheten, sen lyckades jag somna! spännande va!? hehe...
Nee så jag tror jag skiter i skolan imorn ochså och far hem te laxsjö ist! 

 

 

Some people paint the future, I paint my nails.

2013-01-08 Kl: 23:26:10
Allmänt| Kommentera (0)
blev ingen skola idag heller, va nå fel på halsen imorse när jag vakna, halsen hade svullnat igen eller någe så jag kunde inte andas! fatta hur javla rädd jag blev! men bara jag tog de lugn och andades lugn så gick de bra! så jag lever!  wiihoo!
Men imorn måste jag verkligen på skola, trotts att mitt högra öga fortfarande är dött typ, orkar inte hamna efter nå mer! är för lat för de! haha! 
Nee nu ska jag krypa ner i sängen med älskade älskligen! Gnatt!
 
 
senast från insta.
 

Sink or swim!

2013-01-07 Kl: 16:34:38
Allmänt| Kommentera (0)
Blev ingen skola för mig idag, mådde skit i morse, höger ögat är inte lika rött nu iaf så ska pröva sikta på å ta mig till skolan imorn!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om så jag bjuder på 2 bilder sen annandag dansen!


Känsliga läsare varnas!

2013-01-06 Kl: 16:50:47
Allmänt| Kommentera (1)
Trodde inte de kunde bli värre men tydligen kunde de de.... fuck!
Gud trodde tydligen inte att det räckte med att jag har vare sjuk 90% av lovet utan han var tvungen å se till så jag fick en sjuhelvetes ögon inflammation!! buuuhuuu! fy fan så ont de gör! 
Occh imorn äre ju skola igen.... dööö! åker till stan ikväll men vi får se om jag orkar på skolan!
och om jag går så skolan kommer jag nog skrämma livet ur en X-antal elever....
 
bilden tagen imorse, ögorna är mkt svullnare nu.

Blööh

2013-01-05 Kl: 16:18:31
Allmänt| Kommentera (0)
Usch och fy så sjukt jävla dålig jag mååår!! stryp min långsamt! huvva! 
Och ikväll kommer kära syster Linda och hennes lilla familj hit för att spela kort och äta ost och kex och bara mysa! och imorn ska jag klippa mig! wiiihoo! inte en dag för tidigt! Vi får till och med hembesök av frisören trotts att hon är mamma ledig och har lagt ner salongen på obestämd tid! så då ska hela familjen passa på att klippa sig! gött!

lite bilder jag tog i morse.

Vilja ♥

2013-01-04 Kl: 16:10:58
Allmänt| Kommentera (1)
Jahapp då va man ensam igen... älsklingen har åkt hem... fyy faan! ångest ångest! 
Skule ha behövt fixat lite skolgrejjer men älsklingen har ju varit här så gott som hela lovet så jag har ju haft en bra ursäckt! men vad ska jag skylla på nu då!? förkylningen kanske? mån fan inte bra! men har iaf börjat blivit snorig nu så de innebär väl att skiten uppe i huve börjar på å lossna? hoppas på de iaf! så sjukt meningslöst å vara sjuk när det är lov!
Och inge sundsvall blire heller.... tar de till näste helg i stället! hoppas jag!

Fotade lilla Vilja idag! de kommer fler bilder!

inlägget skulle kommit ut tidigare idag(igår)...

2013-01-04 Kl: 02:05:48
Allmänt| Kommentera (0)
Blev inge inlägg igår, har blivit så sjukt dålig på att komma ihåg att blogga! men ni överlever säkert...
Igår kom hjärtat hit också! mysmys! synd dock att jag är mega sjuk och har ont i hela kroppen! 
Har igentligen int så mkt att skriva om, hade hoppats på å få fara te sundsväll någe på lovet och handla slut på mina julklapps-pengar men det verkar lurt om jag kommer hinna med de!
Lovet har gått så sjukt jävla snabbt! vill inte börja skolan igen och fara in till skitstan! fyyyfaaaan!

bjuder på en bild på Einstein

2013-01-01

2013-01-01 Kl: 18:41:00
Allmänt| Kommentera (0)
helt okej start på det nya året, morgon mys med hjärtat, bilfärd hem till laxsjö och sen bebismys på kvällen! åhh! Linda hade tagit Vilja med sig och Linnea holmberg va här med sin lilla bebis också! sååå söta!
När det är min tur så har jag bestämt att jag också ska ha en bra vän som får barn samtidigt!