Sant..

2013-04-30 Kl: 11:26:05
Allmänt| Kommentera (0)

döden

2013-04-29 Kl: 18:24:37
Allmänt| Kommentera (0)
Shit! de va länge sen jag mådde så här sjukt dåligt! kans som om huvet ska sprängas och är på väg å spy hela tin! usch!! har fan inte tid å må så här!!!!!! har alldeles för mkt å göra! + att jag har tvätt-tid idag! jippie! mysigt å springa fram pch tillbaka med tvätt när det käänns som om man ska dö!!
 
2 bilder från idag! bilden på mig är lånad från Idas insta!
 

Blööh

2013-04-28 Kl: 00:00:01
Allmänt| Kommentera (0)
ååh så segt de går å blogga nu! har inge å skriva om och har så sjukt mkt med skolan nu, har halkat efter och jag blir så arg på mig själv när jag aldrig lyckas ta tag i saker å få klar dom... men så har jag alltid varit!
Så vad har jag gjort senaste tiden, jao igår åkte jag hem och va trött, less, slut å slak, skänt å komma hem dock, prövade ta lite bilder och pillade ihop en ny header, vet dock inte om jag är spec nöjd! 
Å idag har jag kollat på en mini serie inför en historia uppgift, sen lagat mat med pappa och Emil, skulle bli tacos men pappa hade köpt faijtas stavning? orkar inte kolla sen nu för bara en liten stund sen kom Syster Linda hit med hela sin familj, så då blev jag en stolt liten moster som fick sitta och rå om sin favorit syster dotter lite! myyyyyyyys! älskade barn!
Imorn hade jag tänkt fota lite, beställa födelsedags present åt älsklingen, skanna in analogbilderna som jag tänkt göta i 100år, tvätta!!! fan de har jag glömt........... fan fan fan!

Lite gammla bilder på Vilja som jag inte har visat i bloggen än! Vilja blev btw ett helt halvår i torsdags!

HATAR NÄR DET BLIR OJÄMTTAL MED STÅENDEBILDER!

Ny header! klicka F5 om det inte synns!

2013-04-26 Kl: 18:08:07
Allmänt| Kommentera (1)
Nya:


Gammla:

Så går det när man inte låser dörren när man duschar!

2013-04-25 Kl: 21:46:15
Allmänt| Kommentera (1)
 

Wella Color Fresh Silver 8/81

2013-04-25 Kl: 16:53:20
Allmänt| Kommentera (0)
Nu va de ett bra tag sen jag skrev nå här så tänkte ta och uppdatera er med för skojjsigheter jag har haft för mig! 
Inte alls mkt faktiskt, massa plugg, sen blev de ingen skola, sen fotade jag och nathalie lite, sen har de inte hänt så mkt mer! har bara haft 2 lektioner den här veckan.. Jo föresten så fick jag ju hem hår grejset jag beställde! 
I paketet låg:
2st Revlon Professional Nutri Color Creme (färg 1002 & 713)
1st Goldwell Soft Color V10
1st Wella Color Fresh Silver 8/81 toning!
Har bara prövat den sista än så länge! vet inte om de blev en så mega skillnad! menmen, allt gult som försvinner ur håret e ju bra!
På bilden syns de ju lite skillnad med de äringe jag riktigt har märkt av, tror de kan va ljuset i bilden so gör så de blir storre skillnad än vad de egentligen är! haha! men jag ska fortsätta expermentera!
Jag hade tänkt lägga ut en hel radda med bilder som jag och Nathalie tog men jag verkar ha sträckt redigerings muskeln och stukat insperationen! så de blir bara en bild som Nathalie tog på mig och so jag har redigerat!


haha

2013-04-21 Kl: 17:45:29
Allmänt| Kommentera (0)

jag....

2013-04-21 Kl: 11:19:38
Allmänt| Kommentera (0)

P.L.U.G.G

2013-04-20 Kl: 12:13:42
Allmänt| Kommentera (0)
Så här handsome är jag idag! höhö... 

Din dag!

2013-04-19 Kl: 21:43:40
Allmänt| Kommentera (0)
Nu sitter jag hemma i Laxsjö men åker tillbaka till staden imorn för å få lite plugg gjort! har beställt lite grajer te håret för å pröva få ordning på färgen och trodde jag skulle få hem det i dag men verkan som om jag får vänte till nästa vecka..... hmmm...
Idag fyller min fina fina Pappa hela 42 år! stooooort Gattiis älskade pappa!♥
 

2013-04-18 Kl: 23:27:00
Allmänt| Kommentera (0)
 
 
 

Promenad

2013-04-18 Kl: 21:07:29
Allmänt| Kommentera (0)
Börjar verklingen kännas att jag har halkat efter med skolan nu... åååh! orkar inte! vill bara ha lov och sommar och inte behöva göra ett piss! känns som de kommer bli sjukt jobbigt å komma ikapp! men nu i helgen ska jag verklingen JOBBA röven av mig så kanske jag kan få klart det mesta!
Har inte hänt så super mkt idag, först redovisning på bokomslagen vi fått göra, sen fick jag inte så mkt mer gjort, sen på historian, en ny uppgift! jippiiie!! not...
Jag och hjärtat va ut och rastade min kamera idag så tänkte visa lite bilder, har några fler som jag är riktigt nöjd med men lägger upp dom i ett eget inlägg sen!


 

blablabla

2013-04-17 Kl: 20:12:53
Allmänt| Kommentera (0)
Happ, ganska så händelselös dag, första lektionen fick vi försöka jobba ikap lite, vi som ligger efter... sen efter lunch så hade vi film lekion så då sprang jag och flickorna ner på stan för att pröva filma ihop något som sedan är tänktatt det ska bli en film! haha! lite pinsamt när att folk glodde så man trodde ögorna skulle ploppa ut!
Nee nu må jag skriva klart en rapport som ska va klar tills imorn! wish me luck!
 
tråkig, bajsig egobild jag tog i morse(glömde fjärrutlösarn hemma den här veckan också)

Skattjakt

2013-04-16 Kl: 19:53:00
Allmänt| Kommentera (0)
Helt okej dag idag faktiskt! först hade vi medier samhälle och kommunikation, fick nå uppgifter och jag fick faktiskt lite gjort! 
Sen efter lunch, hade hela skolan "skattjakt" blev faktiskt roligar än vad jag minns att de va förra året! 
Skattjakten går ut på att varje klass jobbar i lag och får ett häfte med uppgifter som är värda olika många poäng och sen gäller det att klara på många uppgifter som möjligt för att få så mkt poäng som möjligt! 

bildbrist

hair cut

2013-04-15 Kl: 20:23:49
Allmänt| Kommentera (0)
Har inte uppdaterat på å några dar nu, men internetet har krånglat hemma!
Men som jag skrev har jag klippt mig, och försökt färga håret! dock får ni inte se nå bild på färgen, blev inte så nöjd så det är fortfarande ett "Work in progress"!
 
 

Heeelg!

2013-04-12 Kl: 17:16:35
Allmänt| Kommentera (0)
ååh! äntligen helg! fast det kommer nog inte bli så mkt ledighet för min del, har så mkt skolarbeten jag må få klart... 
Men det kommer hända grejjer i helgen iaf! tänkte färga håret nu i kväll! (jobbar på å få tillbaka men "riktiga" färg så jag slipper färga nå mer) och kanske slinga? har inte bestämt mig än?
Sen på lösdag blire klippning! tänkte faktiskt va lite modig och ta av en rejäl bit av håret! hoppas på att det kommer bli bra!
Och min moster och hennes gubbe är och hälsar på i helgen också! såå kul! 

 

FotoLista

2013-04-11 Kl: 19:21:00
Allmänt| Kommentera (0)

Vad har du för kamera? En Nikon d5100! helt okej, men det mega stora minuset är att den inte har någon inbyggd autofocus-motor! vilken jag upptäckte efter jag hade haft den ett tag..

 

Fotar du med Raw eller JPEG? JPEG, har gjort det ända från början och då är det svårt att vänja sig med något annat!

 

I vilka lägen fotar du? M och endast M, förutom om det blir jätte brottom att få med något på bild och man bara båste slita upp kameran, då brukar det bli i A.

 

Vad är roligast att fotografera? Oj, det är så olika vad man känner sig inspererad till, oftast älskar jag att fota människor, men det är inte så ofta som jag önskar att någon vill ställa upp på å va modell! närbilder tycker jag också är kul, och produkt foto!

 

Vilket är ditt bästa objektiv? Måste va mitt nya AF-S 50/1.8G, kääärlek!

 

Hur många objektiv har du? 2 än så länge, men har siktat in mig på 2st som jag ska försöka köpa så fort jag får nå pengar.

 

Har du tappat bort något objektivlock? Nepp, eller jag tror inte de!

 

Vad har du för photoshop? Adobe Photoshop CS5.1

 

Vad gör du i photoshop när du inte redigerar bilder? det är väl om man får någon design uppgift på skolan, annars är det så gott som bara bilder jag redigerar.

 

Vad var det senaste du fotograferade? En bukett fina rosor som Victor kom hem med!

 

Har du varit på något fotouppdrag? några stycken, dop, barnbilder, men det her ju varit mer tjänster och inget "uppdrag", sen får man ju massa fotouppgifter på skolan!

 

Har du sålt bilder? skolan har sålt ett av mina foton!!

 

Kommer folk fram till dig och frågar om du säljer bilder? haha njeee inte direkt! haha! men har faktiskt hänt en gång!

 

Nu är det sista frågan, tycker du att du är en bra fotograf? nja inte direkt, men med tanke på den korta tid jag har fotat seriöst så tycker jag att jag har kommit ganska långt! men jag räknar mig själv fortfarande som ganska nybörjare, men om jag fortsätter att utväcklas i samma tackt så kan jag nog bli ganska bra i framtiden!


döööö

2013-04-10 Kl: 20:46:29
Allmänt| Kommentera (0)
Nu sitter jag och gråter... nee men typ! missade Sveriges Mästerkock! buuhuu! finalen! den som skvallrar om vem som vinner kan brinna i h*lvetet! haha! nee då, men ska pröva se det på playen så fort det kommer ut!
Har varit en helt okej dag, förutom att jag har gjort alldeles för tite av det jag sskulle behövt få gjort!
Sa ju att jag skulle visa bilderna jag fick framkallade, i helgen men jag tänkte lägga upp en sneak peak av mina favoriter!
 
Dålig bild, menmen...

Many days fell away with nothing to show

2013-04-09 Kl: 16:53:24
Allmänt| Kommentera (0)
Usch vilken dag! vaknade och tänkte yes! kort dag idag! men sen informerade min kära vän mig om att vi faktiskt hade långdag idag... en och samma lektion! i 6 timmar!!! lite less!
Vi fick göra en tidning men fejknyheter och gå runt och intervjua lärare som dom hade hittat på nyheter om, rekrorn höll presskonferans och mkt mer! tror det va mer kul för lärarna än för oss....
Men sen på lunchen så sprang jag och mina fina flickor och kämtade ut dom 2 filmrullarna och hade lämnat in på framkallning! blev faktiskt några riktigt coola! det är de som är kul med gammla kameror! man vet aldrig hur bilden blir! 
Visar er till helgen när jag är hemma och kan skanna bilderna! 
 
Har ingen passande bild så jdet fick bli en bild på finaste Vilja jag tog för ett tag sen!

tråååk

2013-04-08 Kl: 12:42:55
Allmänt| Kommentera (0)

to cool for school

2013-04-08 Kl: 10:19:53
Allmänt| Kommentera (0)
Typ sådär kände jag imorse, har inte sovit så bra och sen vakna med världens huvudvärk, så jag tog å sket i skolan idag! orkade på riktigt inte! ibland är det ju så!

*snarrrkkk*

2013-04-07 Kl: 10:47:29
Allmänt| Kommentera (0)
Jahapp då va man tillbaka i stan och taggar inför skola imorn! buuhuu!! vill inte!
Och jag är inte direkt i mitt livs bästa form idag... Sov ca 2-2½ timme inatt! anledningen är att jag har lyckats vänt på dygnet och sen skulle jag åka med mamma till stan tidigt så var tvungen att kliva upp kl5! 
Vågar knappt blinka, för om jag råkar somna vaknar jag säkert inte förns på eftermiddan och då är det ju ingen chans att jag kommer lyckas somna ikväll! så lika bra att pröva hålla sig vaken!
Jag fick ju hem min skinnjacka nu på lovet också! wiihoo! skrev ju förut att jag hade köpt en!
tycker faktiskt om den, den är lite i tjockaste laget så vet inte om jag kommer kunna använda den till sommern! 
Men som vädret är nu funkar den finfint!!
Tänkte ta lite bilder å visa er men då upptäckte jag till min fasa att fjärrutlösaren har blivit kvär hemma! så då blev det gammla hederliga spegelbilder!

Jackan!

Påsklov

2013-04-06 Kl: 17:48:53
Allmänt| Kommentera (0)
Råkade ta lite påsklov från bloggen!
Men har helt enkelt inte orkat, Men tänkte ändå gå igenom lite snabbt vad jag har haft för mig!

Förra lördan va det ju dans (30/3) Va faktiskt riktigt kul, bra med folk haha dock fick jag mig en mindre hjärnskakning men jag överlever! hehe!
Sen på söndagen så åkte jag till älsklingen som var uppe i åkersjön i en super mysig lite stuga! tsm med hans familj och en annan familj från Föllinge! hade super mysigt, åkte skoter, solade och bara njöt av livet! dock fick kameran ligga kvar i väskan under hela tiden jag va där, något jag ångrar lite nu!
Sen på tisdagen så tog jag och hjärtat skotern hit till Laxsjö! sen har vi inte gjort så mkt spännande, kollat slut på 2 säsonger av One Tree Hill, varit på middag, skottat av altanen och bara slappat!
Hjärtat har hem nu för ett litet tag sen så nu är det dax att ta tag i värkligheten och göra lite skolarbete! usch!!

Jag och min fina lilla Mamma innan dansen!

Skottning av altanen!

Ett helt halvt år! ♥

2013-04-02 Kl: 23:31:00
Allmänt| Kommentera (0)
Idag har jag och lilla Victor varit officiellt ilag i hela 6månaden! Eller jag vet inte riktigt hur man ska räkna när det gäller vårt förhållande! Vi har ju aldrig riktigt kunnat låtabli varandra! hehe!
Vi har ju varit officiellt tillsammans en gång förut, dock vet jag inte riktigt när det tog slut och det här började!
Vi tappade aldrig kontakten och "pratade" med varandra minnst en gång i veckan, vi träffades, smsade, pratade i telefon och komunicerade på annat sätt!
Men vi ville ha ett datum och då tog vi det när han flyttade in hos mig! allstå 2 Oktober!♥ 
Så då räknade vi därifrån, det är inte många dagar vi har farit ifrån varandra senad dess! 
Allt går så bra just nu, Vi letar större lägenhet tillsammans, vi ska på en utlandsresa i slutat av sommaren och allt bara flyter på! Vi har haft våra problem men det känns som om vi verkligen har rett ut allt och allt bara flyter på!
 
Älskar dig mitt Hjärtegryn♥
|| Högra bilden: från i sommras | Vänstra bilden: Början på 8an? ||